​Kunst i Damgaards Vinhandel

​Vi har opfattelsen af at Kunst & Vin går rigtig godt sammen - lidt godt til ganen og lidt frydefuldt til øjet - så har man det godt.

Vi har derfor fornøjelsen af løbende at udstille kunstværker - malerier mm - af forskellige kunstnere - proffesionelle som amatører.

Værkerne er hovedsalig fra kunstnere fra det Nordsjællandske og spænder vidt - lige fra lanskabsmotiver til modern art.

Følgende kunstnere er eller har været udstillet:

Margarita Ivanoff - russisk født i den nordligeste del af Rusland oppe ved den finske grænse, hvor hun i sin ungdom fandt interesse for billedkunsten - men senere i voksenlivet kastede sig over mode, og hun havde på et tidspunkt 3 tøjforretninger.

På rejser rundt i Europa for at finde modetøj - støtte hun på en mend her i Hillerød...og ja, så blev hun her. Hun har nu boet her i ca. 12 år - og har fundet sin ungdomsinteresse frem igen - og nogle af hendes billeder kan ses og købes her i butikken. Afsluttet - få malerier på lageret.

Per Møller - kunstmaler boende i Hillerød. Per er uddannet typograf med baggrund i den kreative branche og har senere taget uddanelse som reklametegner. Han har undervist i malerkunst i 32 år - så han er jo nok en af de mere garvede indenfor faget.

Tegning - Akvarel - Akrylmaleri - af stort set alt udføres - også bestillingsarbejder. Enkelt malerier tilbage - ellers henvisses til Møllers eget atelier.

Kirsten Marie Rosenberg - født og opvokset i det vestjyske og senere flyttet til "djævleøen" som Sjælland kaldes på de kanter. Kirstens pasion for maleri, giver hun udtryk for gennem flere forskellige spændende stilarter. Kirstens specielle malerier, hvor hun blandt andet anvende kaffegrums, giver nogle virkelig flotte udtryk af menneskekroppen - ligesom hendes collager er farverige og flotte.

​Udstillingen afsluttet.

Så kig ud til Damgaards Vinhandel flotte kunstværker og smag på et glas vin samtidig - og husk kortet - begge dele frister. Kunstværkerne kan købes :)

2014: Da vi har udbygget vores sortiment af vine betydelig, har det kævet mere hyldeplads og derfor taget en del vægplads - og det er gået lidt ud over kunsten - som nu findes i begrænset omfang - men stadig så man kan blive inspireret til at besøge de enkelte udstillere.

På gensyn

Damgaards Vinhandel

Damgaards Vinhandel

Meløsevej 36
3320 Skævinge

​Damgaards Vinhandel

CVR: ​18963078

​Ring os op

Her ligger vi

Meløsevej 36, 3320 Skævinge​

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her