​Om Damgaards Vinhandel

​Damgaards Vinhandel er som så mange andre vinforretninger startet af ren og skær interesse for vinens verden.

I starten var det salg fra garagen med indkøb fra forskellig importører - men nu mere end 30 år efter - har vi fået opbygget en stor erfaring omkring vine fra hele verden og har derfor stort kendskab til de mange vine, som i dag er i forretningen.

Vi har gennem årene haft nogle spændende rejser til nogen af verdens bedste vinmarker - i blandt andet Chile/Argentina, Sydafrika, Australien, USA og i Frankrig til områderne Alsace, Bourgogne og Rhone. 

Disse rejser har givet en grundliggende indsigt i vindyrkning og vinproduktionen i kælderne - på både godt og ondt. Det er ikke alle steder vin bliver fremstillet med det, man kan kalde for "rettidig omhu" og sjæl - og de vine har vi så haft mulighed for at fravælge i vort sortiment.

Vi har i stedet valgt vine, hvor dyrkning og produktion er gået op i en højere enhed mellem naturen og vinmagere, der brænder for deres vine.

Damgaards Vinhandel er på den baggrund blevet en lille men yderst velassoteret forretning, der bestræber sig på at have vine af høj kvalitet til en fornuftig pris - og i alle prisklasser. Samtidig lægger vi stor vægt på et højt serviceniveau, så vore kunder altid får den bedste betjening - uanset om købet er stort eller småt.

Som kunde - privat eller firma - kan I altid få lavet flotte gaveløsninger - til enhver lejlighed. Få inspiration her på siderne - eller aftal en tid for besøg i forretningen.

Vi har vores forretning på landet i et naturskønt området, hvor der er fred og ro - også for vore kunder, sådan foretrækker vi det - i denne ellers så stressede hverdag. Derfor kan vi også besøges aften og weekend efter aftale - og her på siden døgnet rundt.

Vi byder Dem velkommen i vores forretning og her på hjemmesiden, hvor I kan hente inspiration.

Venlig hilsen

Tom Damgaard

Vinhandler

Damgaards Vinhandel

Meløsevej 36
3320 Skævinge

​Damgaards Vinhandel

CVR: ​18963078

​Ring os op

Her ligger vi

Meløsevej 36, 3320 Skævinge​

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her