​Firmagaver

​Damgaards Vinhandel har ud over et stort udvalg i gode kvalitetsvine og delikatesser, kaffe, the, chokolade og meget mere specialiseret sig i flotte kvalitets gaver til brug for firmaer til deres ansatte, kunder og forretningsforbindelser.

Vi har i den anledning lavet gode aftaler med blandt andet Stelton, Rosendahl, Holmegaard, Weber samt en lang række andre producenter af kvalitetvarer.

Firmaer - der ligesom vi - lægger vægt på kvalitet - men også tager hensyn til etik med tankerne på Fair Trade, Økologi, Miljø og i det hele taget tænker sig godt om når produkterne skal laves og forsendes.

Vi ville kunne fylde adskillige sider med færdige forslag til, hvordan vi kunne tænke os - at Jeres firmagave skulle se ud - men det vil vi ikke - I kommer med ideen/oplæget - og vi giver jer et tilbud - så det bliver lige hvad I ønsker. Temagaver med delikatesser og vin er altid en god gave.

Selvfølgelig har vi nogle forslag og forhåbentlig nogle gode input til jer. Kig lidt på siden her og få inspiration.

Derefter tager vi hele "slæbet og ansvaret" for at gaverne bliver gjort klar, pakket og leveret, hvor I ønsker.

Kan det være nemmere - nej vel - så det eneste du/I skal gøre er at aftale et møde - enten hos dig eller her i Damgaards Vinhandel - gerne sidst på dagen, aften eller weekend - så finder vi den rigtige løsning til årets firmagave.

Damgaards Vinhandel

Meløsevej 36
3320 Skævinge

​Damgaards Vinhandel

CVR: ​18963078

​Ring os op

Her ligger vi

Meløsevej 36, 3320 Skævinge​

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her