​Chokolade, bolcher mv.

​Al chokolade skal bestilles - så får du den så frisk som muligt. Der findes kun et lille udvalg på hylden - så husk at bestille i god tid.

FRA DANSKE CHOKOLADE LEVERANDØRER HAR VI MANGE PRODUKTER - OG UD AF DET STORE SORTIMENT NÆVNER VI HER NOGLE SÆRLIG UDVALGTE:

Fyldte chokolader i flotte kobberæske. Eller i røde æsker.

Petit Four i store og små æsker. Også i storkøb til restaurant/hotel/kantine.

Exklusive sorte gaveæsker med blandet luksuschokolade.

Mange forskellige typer chokolade i sorte metalæsker med eller uden gennemsigtigt låg. Eller hvad med en dåse chilimajs som snack - dem er der bid i. Fås også i pose.

Har du firma, restaurant, butik.....så kan du få lavet logo på din chokolade indpakning - brug det som reklame til kunder. Indhent tilbud.

Disse små frikantede stykker chokolade findes i 4 varianter.

Vi går ind for Fair Trade - og derfor har vi valgt denne lille gavepakning - som du kan bruge til værtindegave, i julegaven til de ansatte i firmaet - eller selvfølgelig også bare til dig selv. der er 225 gr. forskellig fyldte chokolader i.

Valnødde, Mandel & Hasselnødde dressing - forrrygende til pandekager, dessert og oste - vi har dem.

Markus Grigo - lækre marmelader i en rigtig god kvalitet.

STORKØB - til din store fest, til restauranten, cafeen, kantinen - Luksuschokolader, sukkerfri chokolade, trøfler, petit four i 5 forskellige varianter, chokopinde og meget mere - indhent tilbud eller få besøg af vores sælger.

Der findes knap 60 varianter af de fyldte chokolader, som du kan vælge i mellem - så det bliver svært, men bare rolig - vi blander bare lidt i en smagepose til dig.

32 gram`s marcipanæg i ikke mindre end 18 forskellige varianter - så mod ikke vi kunne få sammensat en pæn lille påskegave til værtinden - bestillingsvarer, da det er sæsonvarer.

Julechokolade i alle mulige afskygninger og indpakninger - varierer fra år til år - så indhent tilbud til firmagaven - gerne i god tid - lyder juli/august for tidlig - det er det ikke.

Som ny fri leverandør, kan Damgaards Vinhandel byde velkommen til:

JOTA CHOKOLADE

​der er en mindre, men kvalitetsbevidst chokoladefabrikant, der leverer en forrygende god chokolade til yderst fornuftige priser. Skal bestilles.

HAR DU FUNDET INSPIRATION HER PÅ SIDEN TIL DIG SELV ELLER DIT FIRMAINDKØB, SÅ BARE KONTAKT OS PÅ TELEFON : 4821 7070 ELLER E-MAIL: TOM.DAMGAARD@MAIL.DK 

VI KOMMER GERNE TIL JER OG GIVER ET TILBUD

Damgaards Vinhandel

Meløsevej 36
3320 Skævinge

​Damgaards Vinhandel

CVR: ​18963078

​Ring os op

Her ligger vi

Meløsevej 36, 3320 Skævinge​

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her